Lisbeth Søndergaard

Billedkunstner

Hestkøb Vænge 25, 3460 Birkerød

Mobil: 26 24 84 84

Mail: lisbeth@soendergaard-co.dk

http://www.pyth.dk

Jeg ønsker glæde og energi i mine malerier. Jeg nyder processen, når jeg arbejder abstrakt i de første mange lag, hvor jeg eksperimenterer med spændende farveblandinger. Her opstår fantastiske strukturer, dybde, bevægelse, energi, liv og eventyr. Jeg bliver ved med at arbejde med farver i lag – mange lag – indtil jeg genkender en følelse, en energi eller en oplevelse – oftest fra naturen eller fra haven. Dernæst kan jeg forfølge det, jeg ser, f.eks. skove, landskaber og blomster. Jeg vil have naturen med indenfor.

Jeg arbejder stort set kun med spatel – altid med akrylfarver og på alle størrelser af lærreder. De mange lag giver dybde, og får malerierne til at fremstå meget rustikke og eventyrlige.

Jeg arbejder med malerier med titlerne: BUZZING SUMMER, HELLO SPRING OG MOMENTS…

BUZZING SUMMER: En sitren og en summen fra naturen. Energien i mine malerier med sommermotiver beskrives bedst med titlen: BUZZING SUMMER.

HELLO SPRING: Foråret kommer med lys, liv og energi til os alle. Denne følelse vil jeg gerne fastholde med glade, farverige og energifyldte malerier med abstrakte landskaber og med forårsblomster.

MOMENTS… beskriver nuet… det lille øjeblik, den stund eller tidslomme, som man oplever i naturen, når tiden står stille…

Kom glad forbi til Åbent Værksted, hvis du vil høre og se mere. Jeg har over 60 store og små værker hjemme, og du kan se, hvad jeg arbejder på i øjeblikket. Jeg glæder mig til at se dig.