Annette Ravn

Skulptør

Sandbjergvej 70, 2950 Vedbæk

Mobil: 29 92 23 47

Mail: mango@os.dk

http://www.Annetteravn.dk

Fik i 2005 ved et tilfælde en klump ler i hænderne på et kursus, på det tidspunkt havde jeg aldrig haf andet en juledekorations ler i mine hænder.
Blev så vildt fascineret af dette fantastiske materiale, og det uden at vide, at jeg kunne drive det til en ny inspirerende levevej.
det blev til en kærkommen omvæltning i mit liv, dette at skabe noget som andre fandt glæde ved at beskue, betød rigtig meget for mig!
i nogle år blev det ved keramikken, men senere blev jeg betaget af bronzen og dens muligheder og fik lysten til at støbe mine skulpturer og videreudvikle dem i bronze, dette fantastiske materiale gjorde at skulpturerne fik et andet og meget spændende udtryk.
Jeg har i dag den store glæde at udstille i kunstforeninger rundt omkring i landet, forskellige gallerier og ikke mindst hos Charlotte Jensen som arr. KUNST FOR ALLE både i København, Århus og Ålborg.


Mine skulpturer er finurlige og abstrakte fantasier. Høje, slanke kvindeskikkelser og mænd med flagrende frisurer. Mange af mine skulpturer opstår spontant i min arbejdsprocess. Jeg brænder stentøjet konventionelt, men allerhelst vil jeg dog raku brænde, da udtrykket her er ganske uforudsigeligt hvilket fascinerer mig. Jeg udstiller i kunstforerninger og gallerier i hele landet.